NOTARIAAT DESTROOPER, CLEEREMANS & VANHIXE, Geassocieerde notarissen te Ledegem

 

NOTARIAAT DESTROOPER, CLEEREMANS & VANHIXE

Geassocieerde notarissen te Ledegem

NotaBene: een nieuw magazine en een nieuwe blog!

23 november 2017

Op zoek naar info en tips over sleutelmomenten in je privé- en professioneel leven? Dan kan u uiteraard terecht op notaris.be! We vullen dit vanaf nu ook aan met een magazine en een blog.
NotaBene brengt info op mensenmaat en gesprekken met bekende en minder bekende landgenoten, telkens naar aanleiding van een levensmoment waarbij ook de notaris een rol kan spelen.

In het eerste nummer komen o.a. de verschillen tussen samenwonen en trouwen, de kosten bij de aankoop van een woning en de hervorming van het erfrecht aan bod. We praten ook met Sepideh Sedaghatnia over wat zij wil doorgeven aan de volgende generatie. En Hans Bourlon (Studio 100) heeft het over kansen en valkuilen bij het ondernemen.

Veel leesplezier!

Bron: Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat

 
 

Data Protection Officer

Het kantoor heeft een data protection officer aangeduid om de bescherming van de persoonsgegevens die zij verwerkt te garanderen. Elke aanvraag omtrent de bescherming van de persoonsgegevens van het kantoor alsook elke aanvraag in verband met de uitoefening van de rechten van de betrokkenen kan gericht worden aan info@privanot.be .